In de lucht!

In de lucht!

Ik zet mijn ‘Joy ‘ aan (favoriete playlist op Spotify met liedjes waar ik me een beetje voor schaam), stal mijn kleurpotloden, inkt, penselen en pennen uit op tafel, daarnaast twee saladeschalen gevuld met water en een dubbele cappuccino. Ritueel doorlopen = ik kan gaan zitten.

Tekenen, het is echt de aller aller beste bezigheid van de wereld. Wat ook heel erg best is, is dat mijn website in de lucht is! Superblij mee, eindelijk orde in de chaos. Mijn werk staat netjes gerangschikt voorzien van een titel en wat info. En.. voor de artprint-illustratie-junkies: mijn werk is nu ook te koop! Ik ben niet zo dol op sleazy verkooppraatjes, maar ik doe het lekker toch: dus als je te gekke kunst wilt kopen, ga naar m’n shop!

Verder tref je ook wat persoonlijke informatie aan (wie ik ben en wat ik doe) en de link naar m’n Etsy-winkel. Ook schrijf ik mini-blogs over stedentrips, nieuwe kwasten en deel ik lief en leed over de charme van het freelance illustrator-bestaan.

Wil je nog meer over me weten, dan mag je altijd bellen.

X A